Eikenhouten keuken met grijze accenten

Bij Gerard Hempen Keukens in Ter Apelkanaal werken we met passie aan unieke, op maat gemaakte houten keukens die stijl en functionaliteit naadloos combineren. Onze recent voltooide keuken is daar een prachtig voorbeeld van en laat zien wat er mogelijk is wanneer vakmanschap en hoogwaardige materialen samenkomen.

Deze houten keuken straalt warmte en karakter uit dankzij de zorgvuldig gekozen combinatie van eiken fronten en elegante grijze accenten. Wat deze keuken extra bijzonder maakt, is dat de klant zelf de perfecte grijstint heeft mogen uitkiezen, wat de keuken volledig persoonlijk maakt. Het resultaat is een tijdloze en stijlvolle uitstraling die perfect past in elk interieur.

Natuursteen werkblad: Duurzaam en elegant

Het werkblad is gemaakt van hoogwaardig graniet, specifiek de Impala Becker gezoete variant, met een dikte van 4 cm. Deze natuursteen staat bekend om zijn duurzaamheid en de subtiele, matte afwerking die een luxe uitstraling geeft. De smetplinten, ook van graniet, zorgen voor een naadloze overgang en extra bescherming tegen dagelijkse slijtage.

Topklasse Inbouwapparatuur

Om de functionaliteit van de keuken te maximaliseren, is gekozen voor inbouwapparatuur van Siemens Studioline. Deze lijn staat bekend om zijn moderne technologie en betrouwbare prestaties. Het fornuis is de Lofra Maxima Full Black editie, een indrukwekkend stuk apparatuur dat zowel qua design als functionaliteit een statement maakt in de keuken.

Voor ultiem gemak is de keuken voorzien van een Quooker Fusion Square Black Combi+, een alles-in-één kraan die direct kokend, warm en koud water levert. Deze stijlvolle zwarte kraan is niet alleen praktisch, maar ook een eyecatcher in het ontwerp.

Quooker
Quooker